lørdag 31. mai 2008

Oi.. jeg har blitt utfordret

Bedre sent enn aldri at jeg oppdager at noen faktisk har kommentert siste innlegget mitt :)
Tusen takk alle sammen, setter stor pris på det!!! :)

I en av kommentarene har jeg til og med fått en utfordring fra Tone ;)

"pick up the nearest book
-open on page 123
-find the fifth sentence
-post the next three sentences......
-tag five people, and acknowledge who tagged you"

ToneF er ei virkelig søt jente. Har blitt ganske godt kjent med henne etter at vi har vært sammen på www.scrapbookexpress.no sitt DT. Håper å en dag få treffe henne IRL, det hadde vært superkoselig!! ToneF har en herlig scrappestil og lager sååå mye lekkert! Men så har hun jo et herlig scrappeobjekt også da i sin skjønne sønn, Fabian :) Alltid en fryd å se på LOene til Tone ;)

Vel så var det denne bokutfordringen.
Sist vi var på hytta på Rott rasket jeg med meg ei bok som jeg selv dro med meg ut dit for noen år siden. Jeg har ikke lest boka før, men vet at det er en bok jeg glemte å avbestille i en bokklubb en gang. Vel, poenget er at nå hadde jeg ingen bøker her hjemme som jeg ville lese, så da tenkte jeg at nå var en god mulighet for å få lest denne. Så da gjorde jeg det. Er kommet forbi s.123, men jeg blar meg tilbake og deler det med dere ;)
Boka heter "To søstre" av Janet Dailey.

"I det hun slengte et fange hestemøkk i trillebåren, skimtet hun i øyekroken en mann som sto lent mot stalldøren. Hun stakk grepet under en ny møkkahaug da det gikk opp for henne at det var MacCrea. Hjertet hoppet og hun snudde seg fort for å forsikre seg om at hun ikke hadde tatt feil."

Så var det hvem som skulle få utfordringen fra meg da...

Mo9ca

Aakre

Kaoleena

Scrappelise

Ruby75

Ingen kommentarer: