søndag 25. januar 2009

Oida, nå er det visst lenge siden sist...

..jeg fikk oppdatert her inne.
Litt har endret seg siden sist.
Blant annet bestemte jeg meg i høst for at jeg skulle slutte i DT hos Scrapbook express. Jeg har hatt 3 fantastisk flotte år sammen med DT-gjengen der inne og grunnen til at jeg bestemte meg for å slutte var vel i bunn og grunn at jeg skulle få mer tid til å scrappe akkurat det jeg hadde lyst til, ha mindre ansvar på forumet og rett og slett bare være vanlig medlem igjen. Så fra nyttår har jeg bare sulla rundt der inne og ikke visst helt hva jeg skal gjøre...hahaha. Rart å ikke ha noe ansvar, men jeg vender meg sakte, men sikkert til det hihi.

Og når man ikke har så mye MÅ-scrapping å gjøre lenger, så er det faktisk litt vanskelig å komme i gang igjen... gosj, trodde ikke jeg skulle innrømme det, men det er faktisk sant... Men nå er jeg omsider i gang - så vidt. Har til nå klart å scrappe 3 LOer i år. Ikke akkurat noe å ta bølgen for, men jeg er hvertfall i gang ;)

Har meld meg på ÅD (Årets designer) inne på Scrapbook express, bare får å ha litt press på meg ;) og her er de 2 LOene jeg til nå har laget i den forbindelse:

Her skulle vi bruke {klammer}.
Bildet er fra Åpningen av Kulturbyen 2008 i Sandnes i januar i fjor. Det er altså min vesle gutt som overleverer blomster til Dronning Sonja og hans venninne som gir blomster til Kong Harald. Ungene ble jo stående lenge og vel å snakke med kongeparet og glemte jo helt det de var der for, nemlig å gi blomster. Men med et lite hint av mor fra sidelinjen fikk han omsider overlevert blomstene ;) Dermed "Oppdrag utført" som jeg har valgt som tittel på denne LOen :)


Her er guttungen og jeg på Vikingmarkedet i Gudvangen i sommer. Da gikk vi i vikingklær og levde som vikinger en langhelg. Veldig moro, selv om det gikk mange kvelder (og netter) med til å sy vikingklær i forkant av festivalen ;)

1 kommentar:

Gine !!! sa...

Nå var det jamme på tide at du oppdaterte ja... Lykke til med ÅD....Håper du vinner
Savner deg veldig på DT vet du

Nydelige LO'er du har laget