torsdag 19. juni 2008

Glimmer mist

Har forelsket meg helt i Glimmer Mist og har nå testet ut litt.
Her er mine første forsøk:


1. Rød fugl: sprayet hele tagen m "Creme de Rouge" (lys rosa). Tørket så tagen med varmepistol og satte på fuglen (Mask fra Heidi Swapp). Sprayet over med "Burnt red" og tørket med varmepistol igjen.
2. Mørk grønn/blå tag: Sprayet først med "Denim blue" (lys blå) og tørket med varmepistol. Satte på fuglen og sprayet med "Olive vine" (grønn). Her gled grønnfargen litt utover og fuglen ble ikke så fin, derfor sprayet jeg etter med "Olive vine" på hele tagen og strøk det utover med "Ranger Ink blending tool" med "Ranger Ink blending foam" på. Tørket den med varmepistol og hadde litt brun cat eye stempelpute på.
3. Lys rosa tag: Sprayet tagen med "Walnut gold" (lys brun), gned det utover m blending tool og tørket med varmepistol. Satte på Mask (Heidi Swapp) og sprayet så med "Creme de Rouge". Tørket med varmepistol til slutt.
4. Lys blå tag: La på Mask (Heidi Swapp - samme Masken som på lys rosa tag) og sprayet over med "Denim blue". Tok av masken og tørket med varmepistol. Spryet lett over med "Walnut gold" til slutt og tørket med varmepistol.
5. Grønn tag: Her brukte jeg sjalblong fra Fiskars shape boss. Tror jeg la sjablongen på først og sprayet med masse "Walnut gold", tørket med varmepistol og sprayet på "Olive vine" til slutt. Mulig jeg gjorde det omvendt (altså først grønn, deretter sjablong og walnut gold), men jeg husker ikke helt (denne lagde jeg tidligere i uka, altså ikke i går..- kan jo ikke huske sååå langt tilbake ).
Alle tagene er kantet med brun cat eye stempelpute til slutt.

4 kommentarer:

Marit sa...

kjempelekkert. det passet bra jeg kom innom bloggen din i kveld for det havnet ett par flasker glimmermist i handlekurven min i kveld også :)

Anne Bente sa...

de er altså total lækre, jeg har fået bestilt 3 flasker mere i dag hehe :)

Kate sa...

Disse tagsene ble jo så fine. Så fint at du har lagt ut bruksanvisning. Jeg har noen flasker her også og mangler vel måter å bruke den på. Nå har jeg fått litt flere bruksmåter, takket være deg.

Linn sa...

Denne er lagret i favoritter, har kjøpt fem flasker med glimmermist og så kult å se flere måter å bruke det på. Er liksom mask og dusje på det eneste jeg har kommet på så langt :)De ble knall flott alle sammen!!